SUZANS PRIDE POWER

SUZANS PRIDE POWER

 

 

Ik ben SUZANS PRIDE POWER een fiere reu, mijn roepnaam is POWER

Geboren op 17 februari 2016 in de materniteit van SUZAN PATTYN uit Thuin nabij Charleroi.

Mijn moeder Is SUZAN’S PRIDE JOLIE CANDY en mijn vader is SUZAN’S PRIDE KARLO.

POWER stel ik open als dekreu voor Jack Russell terrier – teven die BESCHIKKEN over de juiste stamboom en de nodige gezondheidsstatuten zoals het FCI voorsteld.

 

 

Dat is een kwalitatieve dekreu en stel deze open voor het dekken van kwalitatieve teven die beschikken over de nodige gezondheidsattesten.

Mijn eerste doelstellingen bij het fokken zijn de raskenmerken te behouden en te verbeteren  en dit zowel wat het uiterlijk betreft als karakter en gezondheid.

Het afgelopen jaar heb ik regelmatig meegedaan aan schoonheidstentoonstellingen met vallen en opstaan.

Vandaar moet mijn reu niet constant winnen en de beste zijn op de shows!

Power voldoet aan de raskenmerken voorgeschreven door het FCI en is een heel mooie, rustige en lieve hond en kan heel goed met jonge kinderen overweg.

Wat de gezondheid betreft beschikt POWER over de nodige gezondheidsattesten: DNA-attest + attesten van beide ouders, ECVO rapport oogonderzoek door oogspecialist (vrij), rapport pattella luxatie (vrij) en fokattest afgeleverd door KMSH.

De keuze van de ouderdieren is enorm belangrijk en de stamboom is daarbij een handig hulpmiddel in het traceren van wat en hoe een dier bepaalde eigenschappen vererft

Hierbij laat ik me begeleiden door ervaren rasfokkers, de KMSH en de fokkerijcommissie, de Belgische en Nederlandse Terrierclub, de Brugse Kynologische vereniging “Die Scone”, De vrienden van Moorslede en mijn hond mijn vriend uit Zwevezele.

In 2015-2016  heb ik een cursus gevolgd “HONDENFOKKER” bij Syntra West in Veurne en als eerste met 93 % verkozen tot LAUREAAT.

Deze titel wil ik in de praktijk toepassen en dat betekent voor mij de juiste  fok-keuzes maken en vooral veel tijd en liefde steken in de dagelijkse omgang met mijn JACKS.

Trouwens goed socialiseren is de rode draad voor een blije en goed opgevoede jack en dubbel interessant voor de toekomstige baasjes!

STAMBOOM